Reklama

ZEEKR vytiera zrak neprajníkom elektromobilov, ponúka unikátnu záruku 10+10+10

Zdroj | ZEEKR
Števo Porubský
Zdroj | ZEEKR
Zdroj | ZEEKR

Čínska automobilka ZEEKR, za ktorou stojí konglomerát Geely (Volvo, Polestar, Smart…) pre európskych zákazníkov predstavil unikátnu záruku akú nemá nikto – 10 rokov záruka, 10 rokov servis, 10 rokov konektivity.

Špeciálny balík rozširuje bežne ponúkanú 5+5-ročnú záruku na elektromobily z ponuky ZEEKRu. Okrem iného chce automobilka docieliť, aby sa ľudia elektromobilov neobávali kvôli ich batériám.

Pozrite si

Nový Zeekr 001 ponúkne prelomovú batériu a stovku za 3,3 sekundy

Obsah pokračuje pod reklamou

Čínsky ZEEKR si povedal, že nemá čo stratiť a keďže svojim autám verí, všetkým, ktorí si teraz kúpia malé SUV ZEEKR X (od 42 490 €), alebo luxusný model ZEEKR 001 (od 59 490 €), získajú špeciálnu záruku. Prekvapivo ale akcia neplatí na jeden konkrétny model, a to ZEEKR 001 Privilege AWD. Žeby už teraz vedeli, že je kazivý?

Zdroj | Zeekr

„Táto výrazná a hodnotovo jedinečná ponuka urýchli prechod k udržateľnej mobilite, zníži celkové náklady na vlastníctvo a zlepší zostatkovú hodnotu automobilov ZEEKR, pričom ponúkne zážitok z EV, ktorý je inovatívny, pohodlný a uspokojujúci.“

Špeciálna záruka bude platiť 10 rokov nielen na samotné auto, ale aj na bezplatný servis a tiež konektivitu. Záruka 10 rokov na vozidlo ostáva teda v platnosti, pričom stále platí, že sa vzťahuje na to, čo nastane skôr – či 10 rokov, alebo 200 000 najazdených kilometrov. Predpoklad je to druhé, no aj to nie nutne u všetkých. V prepočte to znamená, že mesačne by ste museli najazdiť viac ako 1 666 km, aby ste za 10 rokov najazdili viac ako 200 000 km. Na batériu ostáva v platnosti záruka 8 rokov alebo 200 000 km.

ZEEKR Connected Servises nie sú len o mobilnej appke, ale aj o updatoch firmvéru infotainmentu vo vozidlách či mapových podkladoch doň. Aj na toto sa vzťahuje 10-ročná záruka, počas ktorej budú zákazníci získavať pravidelné updaty.

ZEEKR spustil špeciálnu kampaň iba minulý mesiac a potrvá do konca apríla tohto roka. Či ju bude automobilka predlžovať zatiaľ nie je známe.

Zdroj
Ďalšia story
Zatvoriť

Newsletter

Ďakujeme za váš záujem! Odteraz vám už neunikne žiadna novinka.
Ľutujeme, ale váš formulár sa nepodarilo odoslať.