Reklama
Ďalšia story
Zatvoriť

Newsletter

Ďakujeme za váš záujem! Odteraz vám už neunikne žiadna novinka.
Ľutujeme, ale váš formulár sa nepodarilo odoslať.

Facebook oznámil, že pridáva novú funkciu na kontrolu súkromia, ktorá umožní používateľom systému Android vypnúť sledovanie polohy, keď nevyužívajú aplikáciu. Toto oznámenie prichádza len pár dní, po tom, čo bolo zistené, že Facebook využíval lokalizačné údaje na sledovanie ľudí. Pred touto aktualizáciou museli používatelia zapnúť prístup k zdieľaniu ich polohy. Ak aplikácii povolili možnosť pristupovať k vlastnej polohe, mohla zhromažďovať tieto údaje aj keď bežala na pozadí.

Zdroj | Facebook
Zobraziť celú správu