Reklama
#Smartfóny

ZTE má novú vlajkovú loď, špičková satelitná komunikácia, ale starší procesor

  • 3 min.
  • 15.4.2024

Pomôžte nám nájsť najlepších z najlepších. Poslať hlas sa vám rozhodne oplatí, máme pre vás pripravených až 8 krásnych cien! Medzi nimi aj DARČEKOVÝ ŠPORT BALÍK od nášho partnera Allianz, ktorý môžete vyhrať a hlasovať dokopy až v ôsmich kategóriách: KOMPAKTNÉ, KOMPAKTNÉ SUV, RODINNÉ, RODINNÉ SUV, ŠPORTOVÉ, LUXUSNÉ, PRACOVNÉ a PLUG-IN. Hlasovať môžete už len dnes do polnoci.

Zobraziť celú správu

Pomôžte nám nájsť najlepších z najlepších. Odštartovali sme prvý ročník ankety, v ktorej predovšetkým vy, naši čitatelia, rozhodujete o tom, ktoré elektrické a plug-in hybridné automobily sú tie naj. Hlasovať v ankete sa oplatí, až pre ôsmich z vás máme pripravené úžasné ceny. Tie do ankety venovali naši partneri. Určite sledujte stránku ankety TECHBOX EV ROKA 2024 powered by ejoin aj náš portál TECHBOX.sk, už 10. apríla 2024 sa totiž dozviete, či ste vyhrali.

Zobraziť celú správu

ZTE začalo v Japonsku predávať skladací smartfón Libero Flip. Ide o cenovo mimoriadne dostupný skladací flip telefón, ktorý stojí niečo cez 400 dolárov. Má podobný tvar ako Samsung Galaxy Z Flip5, véčko má 6,9″ OLED displej s rozlíšením 2 790 × 1 188 px. Vonku je okrúhly 1,43″ displej s rozlíšením 466 × 466 px, používa sa na upozornenia a šesť vstavaných miniaplikácií (počasie, časovače a pod.). V prstenci okolo tohto displeja sú dve kamery smerujúce von. Poháňa ho Snapdragonom 7 Gen 1 so 6 GB RAM a 128 GB pamäte, beží na Androide 13, batériu má 4 310 mAh.

Zdroj | ZTE
Zobraziť celú správu
#E-mobilita

Na čo si dať pri kúpe e-biku pozor? Najskôr si zodpovedzte niekoľko otázok

  • 5 min.
  • 17.8.2023
#Počítače

Dlhé zapínanie Windowsu? Zakážte aplikáciám ich spustenie pri štarte!

  • 2 min.
  • 14.8.2023
Ďalšia story
Zatvoriť

Newsletter

Ďakujeme za váš záujem! Odteraz vám už neunikne žiadna novinka.
Ľutujeme, ale váš formulár sa nepodarilo odoslať.