Jedna z najsledovanejších kulinárskych sérií na Netflixe sa po dvoch rokoch vracia. Chef’s Table sa tentokrát zameria na niečo úplne iné. Bude sa rozhodne na čo pozerať.
Áno, skutočne sú tomu už dva roky od momentu, kedy sa vysielala posledná dokumentárna séria zameraná na výrobcov pizze v Spojených štátoch, Ríme a Japonsku. Chef’s Table sa vráti rovno v troch nových sezónach.
Odhaľte umenie výroby rezancov so svetoznámymi šéfkuchármi, ktorí sa podelia o svoje kulinárske cesty a príbehy za ich lahodnými typickými jedlami.
Tá prvá, ktorá je už od dnes dostupná na streamovacej platforme Netflix, sa zameriava na rezance, pričom divákov prevedie naprieč kontinentmi a kultúrami a nebudú chýbať ani skúsení šéfkuchári.
Tešiť sa tak môžete na Evana Funkea, šéfkuchára z Los Angeles známeho svojimi ručne vyrábanými cestovinami, Guironga Weia, londýnskeho šéfkuchára, ktorý sa špecializuje na kuchyňu Shaanxi, Peppeho Guida, talianskeho šéfkuchára s michelinskou hviezdou Antica Osteria Nonna Rosa a na Nitea Yuna, šéfkuchára z Oaklandu, ktorý presadzuje kambodžskú kuchyňu v USA.
Každý šéfkuchár rozpráva svoj vlastný príbeh, počnúc svojou rodinou a výchovou, ktoré sú tak často zdrojom ich inšpirácie. Je tam skutočné prepojenie jedla a predkov. Ako už sme spomínali, tak nová séria Chef’s Table: Noodles je už aktuálne dostupná na Netflixe.